BC Agathos

Agathos H2 – Pendragon H4 – 79-64

Zaterdag 23 november moest Agathos H2 zijn 7e duel spelen tegen Pendragon H4 uit Tilburg. Agathos kwam sterk uit de startblokken met een full court press werd de tegenstander direct onder druk gezet waardoor Agathos H2 naar een 15-0 tussenstand demarreerde. Pendragon moest over schakelen naar een zone verdediging een speelstijl die Agathos H2 niet ligt. De rust werd bereikt met een stand van 31-28 in het voordeel van Agathos H2. In de 2e helft veranderde Pendragon niet van speel stijl maar door snellere aanvallen werd steeds meer een gaatje gevonden in de verdediging bij Pendragon waardoor Agathos H2 uitliep naar 71-50. In de laatste minuten werd deze voorsprong niet meer uit handen gegeven en werd de eindstand bereikt van 79-64 voor Agathos H2.  Zaterdag 7 december gaat Agathos H2 op bezoek bij Vossenberg. Scores Agathos H2: Dirven 20, Drukker 14, Smeets 9, Schraven 9, Osman 8, Stolk 6, Boot 5, Jacob 4 en Plat 4.