BC Agathos

Blauw-Wit H2 – Agathos H2 67-63

Agathos H2 speelde afgelopen zaterdag hun 6e wedstrijd van het seizoen uit tegen Blauw-Wit H2 uit Roosendaal. Na een moeizame 1e kwart welke werd afgesloten met een stand van 21-6 in het voordeel van de thuis spelende ploeg werd in de 2e kwart deze achterstand terug gebracht naar een ruststand van 30-24 voor Blauw-Wit H2. In de 3e kwart boog Agathos H2 de achterstand om in een kleine voorsprong echter in de 4e kwart kwam de thuisploeg met nog 20 seconde te spelen op een 3 punten voorsprong. Door een 3 punter van Ghalid Jacob 5 seconde voor tijd werd het met 58-58 gelijk zodat er een verlenging noodzakelijk was. In de verlenging werd er mede door 3 drie punters van Blauw-Wit H2 de wedstrijd uit eindelijk verloren met 67-63. Des al niet te min kan Agathos H2 terug kijken op een mooie wedstrijd. A.s. zaterdag speelt Agathos H2 thuis om 14.30 tegen Pendragon H4 uit Tilburg aanvang 14.30 sporthal Dongemond. Scores Agathos H2: Jacob 18, Dirven 14, Stolk 9, Boot jr 8, van der Heijden 4, Hool 4, Veeke 4, Boot sr 2.