BC Agathos

Langstraat Shooters GU14-1 – Agathos GU14-1, 47 – 60

Na de valse start (verlies vorige week tegen Oirschot), had de GU14-1 iets recht te zetten. De start was nog ietwat rommelig en het spel golfde op en neer. Na 10 minuten was het verschil dan ook klein: 12-15 in het voordeel van Agathos. In tweede kwart werd beter samengespeeld. Achterin hielden Luuk, Kuno en Bas de boel goed dicht en met enkele fraaie fastbreaks wisten Thomas (22 punten) en Sylvan (14p) regelmatig te scoren. Bij rust stond een comfortabele 18-31 op het bord. Niet verslappen was het devies van de coaches. In het derde bedrijf stond Jaron (12p) op scherp, maar ook Patrick had een prima dag met een paar mooie scores. Fraaie assists kwamen op naam van Dylano en Thijm en goed combinerend liep Agathos uit tot 27-47. Helaas werd het spel in het vierde kwart slordiger. Het samenspel werd minder en er werd te snel van afstand geschoten, wat weinig punten meer opleverde. De overwinning kwam niet meer in gevaar, en met een 47-60 eindstand gingen de punten mee naar Raamsdonksveer.

Meer over GU14-1…