BC Agathos

High Five U14-3 – Agathos U14-1 56-34

Afgelopen zaterdag stonden Agathos en High Five tegen over elkaar met als inzet de zesde plaats in de rangschikking. High Five was nog puntloos uit de twee voorgaande duels en Agathos kon bij winst klimmen naar positie drie. Echter de thuisploeg was gretiger in de duels en in de rebounds, terwijl Agathos angstig speelde en teveel balverlies leed. In de gehele eerste helft wist Agathos slechts 13 punten te scoren, nadat het heel lang op 6 punten was blijven steken en scoorde High Five 32 punten liet noteren, ruststand 32-11. In de tweede helft kwam Agathos aanvallend beter in het spel. Werden de ruimtes beter benut en was het samenspel en passing beter verzorgd. Helaas lukte het Agathos niet High Five verdedigend af te stoppen en bleef het gat rond de 20 punten verschil schommelen. Topscoorder bij Agathos was Sieb met 19 punten en behaalde alleen Danielle haar niveau. Bij een verdedigende actie kwam Luc nog ongelukkig is botsing met een speler van High Five en moest de rest van de wedstrijd vanaf de kant toekijken. Door het verlies zakt Agathos naar de laatste plaats en neemt het de positie over van High Five.

Meer over U14-1…