BC Agathos

Agathos H2 – Waldric H2 105-61

Agathos H2 moest het afgelopen zaterdag tegen Waldric H2 uit Woudrichem opnemen. De gasten waren afgereisd met slechts 5 spelers en een jeugdspeler. Agathos H2 startte wederom met een press op de tegenstander waardoor er weer direct een gaatje werd geslagen in het voordeel voor Agathos H2. Met een hoog baltempo begon Agathos H2 de score verder op te voeren wat resulteerde in een stand einde 1e kwart van 27-15 voor Agathos H2. In de 2e kwart kwamen de bankspelers erin en deze zetten de lijn voort met daarin een hoofdrol voor Patrick van der Heijden. Door goed spelinzicht en op de juiste plaats aanwezig te zijn eindigde hij met 14 punten in deze wedstrijd. Ruststand werd bereikt met 49-29 voor Agathos H2. In de 3e kwart gaf Waldric H2 zich gewonnen, met een run van 29-6 in deze kwart was de tussenstand inmiddels 78-35. In de 4e kwart golfde het spel op en neer en werd een eindstand van 105-61 voor Agathos H2 op het bord gezet en zo werd de 3e overwinning in 2020 geboekt door Agathos H2. 8 februari speelt Agathos wederom thuis tegen de koploper Giants H2 uit Bergen op Zoom om 13.30 sporthal Dongemond.

Scores Agathos H2: Dirven 30, Boot 18, Drukker 15, van der Heijden 14, van der Veeke 9, Osman 7,Hool 6, Jacob 3, Schraven 2 en Stolk 1.