BC Agathos

Agathos Heren 2 – WBB Giants Heren 2 63-69

Afgelopen zaterdag moest Agathos H2 het tegen de koploper opnemen Giants H2 uit Bergen Op Zoom. Beide partijen startte goed en gaven weinig aan elkaar toe gezien de stand na de 1e kwart. Deze was 20-22 in het voordeel van de bezoekers. In de 2e kwart veranderde er weinig aan het speelbeeld. Giants H2 bleef in een zone verdediging staan en deze speelwijze zouden ze de hele wedstrijd handhaven. Ruststand werd bereikt met 34-39 voor Giants H2. In de 3e kwart kwam Agathos H2 voor het eerst sinds lange tijd op voorsprong met 4 punten echter aan het einde van het 3e kwart was de stand weer gelijk met 56-56. In de 4e kwart trok Giants H2 de wedstrijd naar zich toe en werd de eindstand bereikt van 63-69 voor Giants H2. Agathos H2 kan terug kijken op een wedstrijd waarbij ze de koploper goede tegenstand hebben kunnen bieden helaas kwamen ze net wat tekort. A.s. zaterdag speelt Agathos wederom thuis tegen Springfield uit Berlicum. Aanvang 14.30 sporthal Dongemond. Scores Agathos H2: Dirven 17, Drukker 16,Jacob 13, Boot 7, Schraven 4, Van der Heijden 2, Smeets 2 en Veeke 2.