BC Agathos

Agathos U14-1 – Langstraat Shooters U14-1 71-51

Vanaf het eerste moment was zaterdag duidelijk dat Agathos de betere ploeg was. Vanaf de tip-off liep Agathos meteen uit naar 10-2 en na tien minuten stond al 19-10 op het bord. Emma (21 punten, waaronder een driepunter) en Jaron (goed voor 14 punten) waren lekker op dreef vandaag, maar ook Thijm wist een vette driepunter te scoren. In het tweede kwart werd de lijn doorgetrokken en liep Agothos uit naar een fijne voorsprong: 37-22. Het derde kwart was voor Luuk: met veel aanvallende rebounds wist hij zijn ‘career high’ te pakken met 12 punten. Bas, Kuno en Patrick pakten verdedigend de boel goed op en de Shooters kwamen maar tot 8 punten in het derde kwart: 55-30. In het laatste kwart wilden we nog mooie aanvallen laten zien en met een paar leuke combinaties kwamen Thomas en Sylvan (vandaag ook 12 pt.) nog een aantal keer fraai tot scoren: eindstand 71-51: een lekkere overwinning! Volgende week uit naar Oirschot, voor de laatste wedstrijd voor de winterstop.

Meer over U14-1…