Sportieve Veerse dag

Een lange cologne van bezoekers trok zaterdag 15 september door de straten van Raamsdonksveer. Zij vergaapten zich aan standjes met kleding, hebbedingetjes en af en toe een eetkraampje met een snelle vette hap. Op het Spant echter, werden zij getrakteerd op iets anders. Een gezonde portie basketbal.
Op een half court basketbalveld, bemand door enthousiaste leden van Agathos van jong tot oud, werden de hele dag door demonstraties geven. Bezoekers mochten ook zelf aan de slag om hun kunsten te laten zien. Af en toe werd er een heus potje “Shoot out” georganiseerd waarbij de meest trefzekere gast een basketbal kon winnen. En voor hen die een mindere dag hadden was er ook altijd nog de Agathos Rebus. (Inzendingen tot 22 september). De uitslag is vanaf 11 oktober terug te vinden op de website van Agathos en de Langstraat van die week. Voor de winnaar is een heus prijzenpakket geregeld! Tot slot werden er aan passanten flyers uitgereikt door onze eigen Agathos Mascotte, die beurtelings bemand werd door onze jeugdleden.
Dank aan de leden van Agathos en alle bezoekers die van de Veerse Dag een onvergetelijk dag hebben gemaakt. En in het bijzonder ook dank aan Decathlon voor het kosteloos verzorgen van de basket, ballen en pionnen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *