BC Agathos

Agathos H2 – Vlijmscherp H2 62-27

Zaterdag begon Agathos H2 aan de 2e helft van de competitie met een thuiswedstrijd tegen Vlijmscherp H2 uit Vlijmen. Agathos H2 startte direct met een full court press en mede daardoor liep men uit, na 6.30 minuten spelen, naar een tussen stand van 18-4. De ruststand werd bereikt in het voordeel voor Agathos H2 met 32-12. Vlijmscherp bleef ook in de 2e helft in een zone verdediging staan en daar had Agathos H2 het vrij lastig mee echter de zege kwam niet meer in gevaar. En na iedere kwart werd de voorsprong verder uitgebouwd naar een eindstand van 62-27 voor Agathos H2. Volgende week zondag gaat Agathos H2 op bezoek bij Oirschot H1. Scores Agathos H2: Drukker 22, Dirven 16, Stolk 8, Schraven 8, Osman 3, Boot 3 en van der Veeke 2.