BC Agathos

Agathos U12 – Simple Dribble U12 46-61

Agathos miste Bart en Luc en daardoor maakten twee negenjarige spelers hun debuut, Sem en Jayden. Dankzij een heel sterke Floris nam Agathos het initiatief, waarna de gasten in de achtervolging moesten. In de tweede periode pakte Agathos door een paar fraaie acties van Guy een voorsprong van 15-6 en leek er geen vuiltje aan de lucht. Maar langzaam werd Simple Dribble sterker en pakte steeds meer rebounds. In de derde periode zag Agathos door een beetje pech de tegenstander op gelijke hoogte komen (15-15). In het begin van de vierde periode leek Agathos weer orde op zaken te stellen met onder andere een score van Jayden, maar opnieuw kwam Simple Dribble terug en bracht de score bij rust op 21-21. In de tweede helft kreeg Agathos geen vat op de aanval van Simple Dribbel en werden de verdedigende capaciteiten van Bart en Luc gemist. Bij Agathos kwamen alleen Guy (12p) en Nick (11p) in de dubbele cijfers en kwam Floris tot 8 punten. Suzette tekende voor 5 punten waaronder een driepunter en pakte ook veel rebounds. Danielle had een paar zeer sterke aanvallende acties en wist daaruit eenmaal te scoren, evenals Tessa. Lucas scoorde 4 punten. Eindstand 46-61.

Meer over U12-1…