BC Agathos

Giants H2 – Agathos H2 75-74

Afgelopen zaterdag moest Agathos H2 het tegen nog mede ongeslagen Giants H2 uit Bergen op Zoom opnemen. Agathos H2 begon de wedstrijd niet scherp waardoor in de 1e kwart een achterstand was opgelopen van 18-13. In de 2e kwart was Agathos H2 weer bij de les en ontstond er een mooi basketbal gevecht tussen beide teams. Ruststand werd bereikt met 36-34 in het voordeel van Giant H2 uit Bergen op Zoom. In de 2e helft werd de wedstrijd op hoog niveau gebasketbald door beide partijen. Giants H2 liep wat uit en Agathos H2 kwam weer dichterbij. In de 4e kwart kwam Agathos H2 met nog 2 min te spelen voor het eerst op voorsprong en werd deze uitgebreid naar 4 punten verschil. Echter door een rake 3 punts schot net voor het laatste fluitsignaal door de uitblinker van Giant H2 werd deze spectaculaire wedstrijd nipt met 75-74 verloren. Agathos H2 kan echter terug kijken op een goed gespeelde wedstrijd. Scores: Jacob 31, Dirven 17, van der Heijden 7, Hool 7, Boot 6, Plat 4 en Osman 2