BC Agathos

Agathos H2 – Langstraat Shooters H2 62-70

Agathos H2 trad zaterdag thuis aan tegen Langstraat Shooters H2 uit Waalwijk. Beide teams hadden even veel punten dus op voorhand zou het een spannend duel kunnen gaan worden en dat werd het. Na een zenuwachtig begin waar aan beide kanten het een en ander werd gemist kwam de wedstrijd na drie minuten echt op gang. Het spel golfde op en neer en zo werd de ruststand bereikt 29-35 in het voordeel van de bezoekers. Helaas verloor Agathos H2 Bas Drukker door een knie blessure aan het begin van de 3e helft. Agathos gaf niet op en kwam langzaam terug tot 40-40 in de 3e kwart. Daarna nam Langstraat H2 het spel weer over en werd uiteindelijk in een prachtig gevecht verloren met 62-70 van Langstraat H2. In het nieuwe jaar op 11 januari speelt Agathos H2 thuis tegen Vlijmscherp H2 om 14.30 uur.

Scores Agathos H2: Jacob 27, Drukker 11, Dirven 11, Boot 4, Hool 4, Osman 2 en Schraven 3.