BC Agathos

Agathos H2 – BV Souburg H1 72-63

Afgelopen zaterdag speelde BC Agathos H2 zijn 2e competitie wedstrijd thuis tegen BV Souburg H1. BC Agathos H2 startte goed aan de wedstrijd en met snelle aanvallen en goed verdedigend werk werd de 1e kwart afgesloten met een tussenstand van 20-13 in het voordeel van BC Agathos H2. In de 2e kwart veranderde er weinig in het spelbeeld en liep BC Agathos H2 verder uit naar een ruststand van 40-24. In de 3e kwart veranderde de wedstrijd. BV Souburg speelde agressiever en knokte zich terug in de wedstrijd. BV Souburg H1 kwam zelfs terug tot 2 punten in de 4e kwart maar BC Agathos H2 liet het niet verder komen, rechte zijn rug en nam daarna weer overtuigend de teugels in handen zodat de eindstand werd bereikt met een 72-63 overwinning. Zaterdag 10 oktober speelt Agathos wederom thuis  tegen Mevo’80 H1. Aanvang wedstrijd 14.30 sporthal Dongemond.

Scores: Dirven 27, Hool 11, Boot 6, Jacob 6, Schraven 6, van Nunen 5, van der Veeke 4, Osman 4 en Stolk 3.