BC Agathos

Octopus MU22-1 – Agathos MU22-1 46-66

De mannen van Agathos MU 22 hebben ook hun uitwedstrijd tegen BV Octopus uit Vught gewonnen. Agathos begon direct sterk aan de wedstrijd. Bas Drukker maakte de eerste 5 punten voor Agathos. De gehele eerste helft bleef Agathos aan de goede kant van de score. Doordat de tegenstander geen grip kreeg op de wedstrijd, probeerden ze met kleine gemene overtredingen het ritme uit de wedstrijd te halen. Echter, Agathos bleef gedisciplineerd spelen, waardoor de rust werd bereikt met een stand van 26-29 voor Agathos. In de tweede helft ging het tempo omhoog door Agathos en met een run van 10-0 in het 3e kwart en een run van 12-0 in het 4e kwart werd de score uitgebreid naar een eindstand van 46-66 in het voordeel van Agathos. Op 9 februari speelt Agathos uit tegen de medekoploper, Attacus uit Veghel, waar wordt gestreden om de 1e plaats. Scores Agathos: Drukker 14, Jacob 12, Dirven 11, Osman 7, Boot 6, Stolk 5, Smeets 4, Kremer 4, Schraven 3.