BC Agathos

Oirschot H1 – Agathos H2 55-84

Afgelopen zondag moest Agathos H2 uit tegen Oirschot H1. Agathos kwam sterk uit te startblokken. Met een run naar 15-0 voor Agathos H2 in de 1e kwart met een ontketende Kristiaan Boot met 11 punten in deze kwart werd de 1e kwart afgesloten met een 26-10 voorsprong voor Agathos H2. In de 2e kwart kwam er een lichte nonchalance in het spel van Agathos en door een aantal breaks van de tegenstander werd de voorsprong terug gebracht naar een ruststand van 35-38 voor Agathos H2. Na de break stonden alle neuzen weer in de goede richting en werd de voorsprong steeds verder uitgebouwd in het voordeel van Agathos H2. Einde 3e kwart was de voorsprong opgelopen naar 13 punten verschil en deze werd in het 4e kwart vergroot naar 29 punten waardoor er een eindstand van 55-84 voor Agathos H2 op het bord stond. A.s. zaterdag speelt Agathos H2 thuis tegen Waldric H2 om 16.30.

Scores: Dirven 26, Boot 20, Drukker 15, Van der Veeke 8, Osman 6, Hool 4,Stolk 3 en van der Heijden 2.