BC Agathos

Agathos Heren 2 – Oirschot Heren 1 56 – 43

Afgelopen zaterdag moest Agathos H2 hun 2e wedstrijd thuis opnemen tegen Oirschot H1. Agathos opende hun wedstrijd sterk tegen Oirschot. Na de 1e kwart was de stand 22-6 in het voordeel van Agathos H2. Daarna zakte het niveau en gaf men Oirschot de ruimte om weer in de wedstrijd te komen. Ruststand werd bereikt met 33-24 voor Agathos H2. In de 2e helft waren de heren beter bij de les en met een spetterende dunk van Martijn Stolk werd de marge in de 3e kwart weer vergroot naar 50-32. In de 4e kwart kwam de overwinning niet meer in gevaar voor Agathos H2 waarmee de eindstand op het bord met 56-43 werd gezet voor Agathos H2. A.s. zaterdag speelt Agathos H2 uit tegen Waldric H2 uit Woudrichem. Scores: Drukker 19, Dirven 12, Stolk 11, Schraven 8, Boot 2, Hool 2 en Jacob 2.