BC Agathos

ABC H2 – Agathos H2 83-64

Zaterdag 7 maart reisde Agathos H2 af naar ABC H2 in Wijk en Aalburg met als inzet de 3e plaats. ABC H2 trad aan met een volledige selectie terwijl Agathos met een uitgedunde selectie de strijd aan moest gaan. Ondanks dat ABC H2 met een volledige selectie speelde bleef men de gehele wedstrijd in een zone verdediging staan, zoals vele tegenstanders dit doen tegen Agathos H2. Agathos H2 bleef de 1e en de 2e kwart goed bij qua scores tegen ABC H2. Na de  1e kwart was de tussenstand 17-15 en werd de rust bereikt met een stand van 34-32 in het voordeel van de thuisploeg. In de 3e kwart werd na een tussenstand van 47-43 een gat geslagen door ABC H2. ABC H2 won meer duels bij de rebounds en alle ballen voelen goed bij de tegenstander waardoor de stand eind 3e kwart werd bereikt met 54- 46. In de 4e kwart liep ABC H2 verder uit op Agathos H2. ABC H2 speelde met meer wil om de wedstrijd te winnen en dat deden ze ook met een eindstand van 83-64. A.s. zaterdag zal Agathos H2 met meer wilskracht moeten spelen als Blauw Wit H2 op bezoek komt naar Raamsdonksveer. Aanvang 14.30 sporthal Dongemond. Scores Agathos H2: Drukker 22, Dirven 12, Schraven 11, Boot 10, Osman 4, van der Veeke 3 en Stolk 2.