BC Agathos

WBB Giants U14-2 – Agathos U14-2 49-71

Ook voor de U14-2 was het 4 weken geleden dat er een wedstrijd op het programma stond. Agathos startte sterk en na 10 minuten stond het al 6-22. De wedstrijd leek beslist, maar de Giants hadden hun troef nog op de bank zitten. Agathos wist even niet hoe hiermee om te gaan, waardoor de Giants terugkwamen tot 26-33. Met een score van Thomas en een rake vrije worp van Sylvan werd de marge voor rust weer op 10 gezet: 26-36. Door een tactische move werd de sterkste speler van de Giants in de 2e helft goed aan banden gelegd. Met een sterke 4-20 run, was de wedstrijd wel gedaan. Na het derde kwart was Agathos uitgelopen naar 36-60. De laatste tien minuten werden goed en gecontroleerd uitgespeeld, waarbij de zege niet meer in gevaar kwam: 49-71. Agathos gaat nu stevig aan kop, met 5 overwinningen uit 5 wedstrijden.

Meer over U14-2…