BC Agathos

Agathos U14-2 – Langstraat Shooters U14-1 47-46

Zaterdag kwam Langstraat Shooters op bezoek, één van de betere ploegen in de competitie. Het eerste kwart ging gelijk op. Agathos nam wel een kleine voorsprong (16-12), maar de Shooters lieten zien prima te kunnen combineren. In Q2 leek Agathos een beslissende voorsprong te nemen. Na een 15-2 run was de stand 31-14. Langstraat Shooters kwam daarna goed terug: 33-20 bij rust. Het derde kwart was duidelijk voor de gasten uit Waalwijk. Ze kwamen terug tot 42-36: de spanning was volledig terug! Het laatste kwart was slecht voor de bloeddruk. Direct kwam Langstraat terug tot 42-40 en na een score van Margo, zette Langstraat Shooters een 0-6 run neer: 44-46. In de laatste bloedstollende minuten maakte Thomas de gelijkmaker en vanaf de vrijeworplijn maakte Madelief 47-46. In de slotseconden probeerden de gasten nog een driepunter te maken, waarbij we een fout tegen kregen. Drie vrije worpen tegen, met nog 4 seconden te gaan….Het zal toch niet…?! Gelukkig  werden ze alle drie gemist en haalde het team een zwaarbevochten overwinning binnen, waarbij ook nog eens iedereen heeft gescoord. De U14-2 gaat nog altijd ongeslagen aan kop!

Meer over U14-2…