BC Agathos

Agathos U14-2 – Barons U14-3 83-25

Bij winst zou Agathos kampioen zijn. Op papier een makkie, tegen hekkensluiter Barons. Maar in het begin waren er nog wel spanningen zichtbaar. De eerste minuten gingen gelijk op: 4-4, maar aan het eind van het eerste kwart werd een run ingezet: 19-6 na 10 minuten. Agathos was niet meer te stoppen en denderde door naar een 41-10 ruststand. Dat kon niet meer misgaan en dat ging het natuurlijk ook niet. Met flitsend combinatiespel werd de ene na de andere score gemaakt. Sylvan kwam tot 20 punten, maar ook Thomas (17) en Sieb (10) scoorden aan de lopende band. Achterin stond het ook perfect en uiteindelijk maakte iedereen meerdere scores. Met 63-19 na het derde kwart en 83-25 als eindstand, kwam de zege geen moment in gevaar. Uiteraard werd het kampioenschap na afloop uitgebreid gevierd!

Meer over U14-2…