BC Agathos

Eastwood Tigers U14-1 – Agathos U14-1 86-35

Agathos steekt de laatste weken in goede vorm en in de voorlaatste wedstrijd voor de winterstop wilde de talenten een goede generale spelen tegen Eastwood-Tigers in Oosterhout. En dat gebeurde. Agathos speelde verreweg zijn beste wedstrijd tot nu toe. Hoewel vanwege het fysieke verschil en duidelijk lengte voordeel van de thuisploeg, dat met enkele dispensaties spelers van onder 16 speelt, wist Agathos in aanvallend opzicht goed partij te bieden met soms hele mooie combinaties. Door een hele sterke tweede periode stond Agathos met rust dan ook slechts 17 punten achter (37-18). Na rust speelde Agathos zowaar nog brutaler en omzeilde de Oosterhoutse verdediging een paar keer met mooie passes. Uitblinker bij Agathos was Bart, die een uitstekende wedstrijd speelde en 6 punten liet noteren. Sieb en Sayidomar scoorde respectievelijk 9 en 8 punten. Floris was in de tweede helft met 4 scores ook zeer trefzeker. Eindstand 86-35. Maar de technische staf was met name te spreken over de algehele teamprestatie en het vertoonde spel dat hoop geeft voor de afsluitende wedstrijd komende zaterdag thuis tegen Ardito, waarvan uit met slechts 10 punten is verloren.

Meer over U14-1…