BC Agathos

Geschiedenis

Agathos, opgericht in 1972 is een actieve basketballvereniging in Geertruidenberg, met een ledental van 130 actieve leden, en 11 teams.

Agathos streeft er naar aantrekkelijk en aanvallend basketball te spelen en biedt binnen de regio basketball voor jong en oud. De vereniging kent een open en informele structuur en wil binnen de mogelijkheden haar teams attractief basketball laten spelen. Plezier in het basketball, sportiviteit, onderling respect en een goede doorstroming vanuit de jeugd zijn onze belangrijkste sportieve doelen.

Onze vereniging kent naast de actieve leden een grote groep vrijwilligers en/of ouders die ondersteunend zijn, bijvoorbeeld in de begeleiding van jeugdteams, en zich verbonden voelen aan de vereniging Agathos. Zo heeft Agathos een goede regionale naamsbekendheid in en rondom Geertruidenberg.

© 2021 BC Agathos

Thema door Anders Norén

[nk_awb awb_type="image" awb_image="2453" awb_image_size="full" awb_image_background_size="cover" awb_image_background_position="50% 50%" awb_parallax="scroll-opacity" awb_parallax_speed="0.5"]
[/nk_awb]

ONZE TEAMS
 
 

Aankomende wedstrijden

 

Alle aankomende wedstrijden Agathos

DatumTijdThuis teamUit team
Brabants Basketball Convenant