BC Agathos

Volharding VU18-1 – Agathos VU18-1 54-56

Afgelopen vrijdagavond de lastige uitwedstrijd in Goes. Thuis werd nog van concurrent Volharding verloren met twintig punten verschil en deze keer moesten wij een winst behalen om nog kans te maken op de titel.

Vanaf het begin van de wedstrijd was het duidelijk dat het een gelijkopgaande wedstrijd was waarbij er aan beide kanten kansen waren. Echter begon Goes trefzekerder(18-12). Agathos toonde inzet in de tweede periode en was gemotiveerd om deze wedstrijd te winnen(28-32). Na de rust bleef Agathos knokken, maar ook Volharding bleef mee scoren(40-45). In het laatste kwart had Agathos nog steeds moeite met aanvallen, waardoor we met nog anderhalve minuut te spelen drie puntjes achter stonden. Mede dankzij de positieve aanmoedigen van onze vele meegereisde supporters maakten wij twee hele snelle knappe scores en kon Agathos de wedstrijd uitspelen. Eindstand: 54-56 winst!

Met nog twee wedstrijden te spelen maken wij nog steeds kans op het kampioenschap. Kom daarom Agathos VU18 aanmoedigen bij onze laatste thuiswedstrijd van het seizoen op zaterdag 6 april om 12:45uur!!

Meer over VU18-1…