Nieuwe Shirtsponsor voor Agathos MU22

Agathos MU 22 heeft met Afvalstoffenhandel L.H. van Bruchem uit Zaltbommel een nieuwe shirtsponsor gevonden! Van Bruchem bedankt!

Afvalstoffenhandel L.H. van Bruchem B.V. uit Zaltbommel is gespecialiseerd in het verwerken van oud papier, oude metalen en oud ijzer en vernietiging van documenten, archieven en overige materialen.
Afvalstoffenhandel L.H. van Bruchem B.V. begon zo 50 jaar geleden met het inzamelen van oud papier door middel van een loopkar. Dit is uitgegroeid naar een bedrijf waarbij containers geplaatst kunnen worden met een inhoud van 6 tot 50m3. Ook het plaatsen van perscontainers op locatie met of zonder belading is mogelijk. Vandaag de dag rijdt men routes om de geplaatste container(s) bij u te ledigen. Dit kan periodiek of op afroep.

Bij Afvalstoffenhandel L.H. van Bruchem uit Zaltbommel kunt u ook terecht voor archiefvernietiging. Het bedrijf beschikt dan ook over een shredder welke het papier vernietigd tot stukjes van 7×7 cm.
Met minicontainers leverbaar met een inhoud van 240/66/1000 en 1700 liter zal het voor de meeste bedrijven een praktische oplossing zijn. Makkelijk te transporteren op de werkvloer of daarbuiten waardoor er een opgeruimde werkvloer ontstaat. Bel vrijblijvend met ons voor info over de kosten voor u bedrijf.
Inkoop van metalen en oud ijzer behoort ook tot de mogelijkheden bij Afvalstoffenhandel L.H. van Bruchem. De inkoop geschiedt onder de dan geldende dagprijzen. Alle materialen worden gewogen op elektronische weegbruggen. De prijzen worden bepaald aan de hand van het gewicht.

Verder is L.H. van Bruchem gecertificeerd met Erkenning Oudpapier en Karton (OPK Certificaat).Daarnaast zijn zij aangesloten bij de MRF (Metaal Recycling Federatie). Deze federatie staat voor het op milieuvriendelijke en economisch verantwoorde wijze recyclen. Zij zijn ook in het bezit van inzamelaar nummers voor de provincies Gelderland, Noord Brabant, Zuid Holland en Utrecht.

Zowel bedrijven als particulieren kunnen terecht bij L.H. van Bruchem te Zaltbommel.

Afvalstoffenhandel L.H. van Bruchem is gevestigd aan de Koxkampseweg 11 te Zaltbommel. Voor meer informatie kijk dan op de site van: www.bruchem.eu of op facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *