BC Agathos

Wordt jij een topscheidsrechter?

Ben jij of ken jij iemand die het uitdagend vindt om gemotiveerd als scheidsrechter aan de slag te zijn ? Laat je dan horen en wij pikken jou signaal met veel interesse op.

Werkgroep Arbitrage Zuid
Wie zijn die wij dan ? De werkgroep Arbitrage Zuid, steekt veel tijd en motivatie in het begeleiden en versterken van (jonge) gedreven scheidsrechters. We werken direct en zijn op allerlei manieren actief om jou kennis en kunde te verbeteren.

Hoe gaan we te werk ?
Je wordt opgenomen in een groep van zo’n 20 veelal jonge scheidsrechters die volgens een 8- stappenplan hun ontwikkeling doorlopen. Alle facetten van het arbitreren komen in dit stappenplan terug,  startend met de spelregelkennis en aan het einde kun je een wedstrijd dragen als leading ref en ben je klaar voor een mogelijke stap hogerop.

De praktijk
Het genoemde stappenplan wordt op regelmatige basis met je doorgenomen, je gaat in wedstrijden met ervaren begeleidende scheidsrechters het veld op en wordt direct en open van tips and trics voorzien. Ook steken we tijd en energie in extra clinics en toernooien speciaal voor de Talentengroep.

Deelnemen ?
Wordt je enthousiast van bovenstaande en herken jezelf in dat wat je nog mistte ? Meldt je gerust aan via onderstaand mailadres of neem contact op met mij. Wees vooral gerust, als je nog speelt, coacht, jij bepaald samen met ons jou traject, het zijn jou keuzes. Niet iedereen wordt een Fiba-arbiter, niet iedereen wil hogerop, dus is er plaats voor iedereen ongeacht je ambitie, wat bij jou past is ons doel.

Wees welkom……..een gedreven scheidsrechter op het veld wordt op handen gedragen door de teams !!!! Be sure

 

Werkgroep Arbitrage Zuid

Namens hen,

Frank van Stiphout

begeleiding.zuid@basketball.nl

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BC Agathos

Thema door Anders Norén