BC Agathos

Ken jij alle spelregels? Echte basketballers beheersen de regels!

Echte basketballers beheersen de spelregels. Sportiviteit en respect zijn belangrijk binnen de sport en spelregelkennis is daarbij een belangrijk hulpmiddel.

Als je de spelregels beheerst, is dat leuk voor jezelf, de scheidsrechter én je hele team! Want het spel verloopt sportiever, en jij en je teamgenoten maken ook nog eens meer kans om te winnen als je weet waar de spelregels over gaan.

Daarom is er nu voor basketballer van 14 t/m 18 jaar:

www.basketballmasterz.nl

Hoe werkt het?

Er zijn diverse soorten spelsituaties die voor jou en veel andere basketballers best vaak onduidelijk zijn. Maar gelukkig kom je op deze site snel meer te weten over de spelregels die daarbij horen. Zo ben je goed voorbereid om je spelregelbewijs te halen! Dit spelregelbewijs ga je nodig hebben om competitie te spelen.
Bovendien kun je eerst oefenen. Zoveel als je maar wilt. Je kunt dan telkens een spelsituatie kiezen. Elke oefentoets heeft tien vragen. Het is nog niet ‘voor het echie’, maar wanneer je er acht van de tien goed hebt, ben je alvast ‘geslaagd’ voor de oefentoets van je keuze.
In de toets worden situaties ook met spelers genoemd. Spelers A1/B1 tot en met A5/B5 zijn altijd de spelers op het veld. A6/B6 tot en met A12/B12 zitten op de bank.
De meeste spelers van 14 t/m 18 jaar hebben ondertussen hun inloggegevens ontvangen. Heb je deze nog niet, meldt dit dan even aan de begeleidingscommissie via bc@bcagathos.nl .

Succes!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BC Agathos

Thema door Anders Norén