Agathos Kick-off een succes!

Afgelopen zaterdag was het dan zover. De eerste Agathos Kick-off sinds lange tijd. In het volgepakte programma was het aan de jongsten om te beginnen, waarna de overige teams aan bod kwamen. Voor een aantal liep het begin wat stroef na zo’n lange warme zomer, maar al snel was het gevoel er weer en kon er lekker gebasketbald worden. Aansluitend op de wedstrijden was er de gelegenheid om wat op krachten te komen met drinken en een “gezonde” hap in de kantine. Tussen de bedrijven door werden de toeschouwers getrakteerd op muziek en de vrolijke verschijning van onze Agathos mascotte.

Wat ook de uitslag was, winst of verlies, de sfeer onder de teams was uitstekend! Over een paar weken is het weer voor het “echie”, want dan beginnen de competities. Tot die tijd hebben de coaches nog de tijd om, met wat zij zaterdag gezien hebben, de puntjes op de “i” te zetten.

Tot slot een woord van dank aan de velen (gasten, toeschouwers, sponsors en activiteiten commissie) die onze sporthal afgelopen zaterdag hebben bezocht en geholpen hebben om van deze dag een succes te maken!!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *