BC Agathos

Agathos MU22 – BV Octopus MU22  70-45

Afgelopen zaterdag konden de mannen van Agathos MU22 zich revancheren van de uitnederlaag bij BV Octopus uit Vught. Met een nog geblesseerde Luuk Dirven op de bank, begon Agathos aan een moeizame 1e helft, waarbij de voorsprong uitgroeide
naar maximaal 8 punten in het 1e kwart. Ook in het 2e kwart bleef het moeizaam gaan, doordat de tegenstander in een zoneverdediging bleef spelen. De rust werd bereikt met een 26-21 voorsprong van Agathos MU 22.
Nog voor de rust zagen de coach en toeschouwers op de tribune Bas Drukker uitvallen met een vervelende bovenbeenkwetsuur.
In de 2e helft namen Ghaled Jacobs en Jos Hool de ploeg op sleeptouw en werd de voorsprong verder uitgebouwd. BV Octopus gaf zich in de loop van het 4e kwart gewonnen en met een aantal mooie aanvallen werden de bezoekers weggespeeld, tot een eindstand van 70-45 in het voordeel van Agathos.
Op 8 december moeten de mannen van Agathos MU 22 uitspelen tegen de hekkensluiter Black Eagles. Bij winst komt de 2 plaats weer in zicht.
Scores Agathos : Jacobs 22, Hool 18, Schraven 10, Drukker 6, Stolk 6, Smeets 4, Akkermans 2, Groeneveld 2