BC Agathos

Agathos MU22-1 – Black Eagles MU22-1 99-59

Afgelopen zaterdag boekte Agathos MU22 een ruime overwinning op Black Eagles uit Rosmalen. Agathos begon sterk aan de wedstrijd. Met goede aanvalscombinaties en sterk verdedigen werd het 1e kwart afgesloten met een voorsprong van 27-16. In het 2e kwart werd deze lijn doorgezet door de bankspelers en ging Agathos de rust in met een 50-37 voorsprong. De 2e helft kende het zelfde verhaal als de 1e helft. Mooie aanvallen werden beloond met mooie scores en daardoor kwam bijna iedere speler op het scoreformulier voor. Eindstand werd 99-59 in het voordeel van Agathos MU22. Scores Agathos: Dirven 20, Drukker 18, Schraven 18, Jacob 10, Osman 7, Kremer 6, Boot 6, Smeets 6, Van der Heijden 4 en Stolk 4.