BC Agathos

Vlijmscherp H2 – Agathos H2 19 – 58

Afgelopen zondag was de 1e wedstrijd in het nieuwe seizoen van Agathos H2. Agathos H2 ging op bezoek bij Vlijmscherp H2 te Vlijmen. Na een minuut spelen kreeg Agathos al grip op de wedstrijd en  met een paar mooie aanvalscombinaties werd er al direct een gaatje geslagen in het voordeel van Agathos H2. De ruststand werd bereikt met 12-28 in het voordeel van Agathos H2, dat in het 2e kwart de tegenstander maar 2 punten liet noteren.  Na de rust werd het grimmiger doordat de scheidsrechters teveel toelieten en er vooral bij de tegenstander irritatie begon te ontstaan.  Agathos liet zich niet meeslepen in de beslissingen van de scheidsrechters en speelde hun spel geconcentreerd verder. Door een goede verdediging en snel aanvallend spel werd met een score van 7-30 in de 2e helft de eindstand bepaald op 19-58 in het voordeel voor Agathos H2.

A.s. zaterdag speelt Agathos H2 thuis tegen Oirschot H1 aanvang 14.30 uur in Sporthal Dongemond.

Scores Agathos: Dirven 14, Schraven 14, Jacob 8, Boot 7, Stolk 6, van der Heijden 4, Plat 3 en Kremer 2.