BC Agathos

Langstraat Shooters U14-1 – Agathos U14-2 31-55

De U14-2 van Agathos opende 2019 tegen de Langstraat Shooters. In het eerste kwart waren de kansen vooral voor Agathos, maar de score bleef beperkt tot 11-18. In het tweede kwart roken de Shooters hun kans en kwamen knap terug tot 21-25: alle spanning was weer terug. Na de rust liet Agathos zien hoe het wél efficiënt kan. De kansen gingen er nu veel beter in en achterin werd vrijwel niets weggegeven: het derde kwart ging met ruime cijfers naar Agathos, stand 25-42. Vervolgens werd de wedstrijd beheerst uitgespeeld naar een 31-55 overwinning. Sylvan (26p) en Thomas (15p) wisten de basket het meest te vinden, maar vooral complimenten voor het goede samenspel, waarbij iedereen uiteindelijk tot scoren kwam en de verdediging heel weinig weggaf.

Meer over U14-2…