BC Agathos

Agathos U14-2 – Valkenswaard Falcons U14-2 85-29

Agathos begon sterk aan de wedstrijd tegen de Valkenswaard Falcons. Na een snelle score van Sabrina (8 punten vandaag), haalde Sieb (goed voor 15 punten) uit met een 3-punter. Valkenswaard prikte er één in, maar een 14-0 run voor Agathos volgde en na 10 minuten stond het al 25-6. Agathos ging gewoon door richting de rust en besliste de wedstrijd al in de eerste helft: 49-13. Ook in de tweede helft combineerde Agathos goed door. Aanvallend waren Thomas (28p) en Sylvan (26p) weer op dreef, maar ook verdedigend stond het erg goed en hielden Bas, Omar, Margo en Fiene de tegenstander ver van de ring en brachten de aanval regelmatig goed in stelling. Agathos bleef de baas en bepaalde de eindstand op 85-29 en pakte daarmee de koppositie.

Meer over U14-2…