BC Agathos

Agathos U14-2 – Ardito U14-1 68-45

Koploper Agathos ontving de gedeelde nummer 2 Ardito: een kraker dus! Mooi was dat Madelief voor het eerst sinds begin oktober weer kon spelen en meteen 6 punten liet noteren. Agathos begon wat stroef en kwam in het eerste kwart niet verder dan 14-11. Na de korte pauze had Agathos de formule ineens gevonden en liep het direct uit naar 33-11 en bij rust stond het al 39-17. Bas speelde erg sterk, zoals gebruikelijk verdedigend, maar ook aanvallend met liefst 11 punten. Na de rust wisten beide teams flink te scoren, zodat er na het derde kwart 59-31 op het bord stond. Bij Agathos begon de energie op te raken, waardoor Ardito wat terug kon komen. De voorsprong kwam echter  geen moment in gevaar en Agathos wist de overwinning degelijk binnen te slepen: 68-45. Hiermee staat de U14-2 stevig aan kop. De volgende wedstrijd is tegen nummer 2 WBB Giants, in Bergen op Zoom.

Meer over U14-2…