BC Agathos

Simple Dribble U14-1 – Agathos U14-1 55-90

Na de overwinning op directe concurrent Vossenberg vorige week, wist Agathos wat het te doen stond voor de titel: winnen bij Simple Dribble. De eerste minuten gingen gelijk op (7-8), maar daarna zette Agathos aan met een 0-10 run. Simple Dribble gaf zich nog niet gewonnen en knokte iets terug: 12-18 na het eerste kwart. Meteen vanaf de start van Q2 liet Agathos zien dat er geen twijfel was over het kampioenschap. Er volgde weer een 0-10 run en ook daarna bleef Agathos de baas: 27-50 bij rust. Na de rust werd de voorsprong vooral vastgehouden, zonder onnodig risico te nemen. De stand van 43-67 na het derde kwart gaf voldoende rust om het laatste kwart nog eens vol gas te geven. Met mooi samenspel liet Agathos zien de terechte kampioen te zijn, waarbij vandaag vooral Jaron uitblonk met 24(!) punten en veel assists en steals. Het feest kon losbarsten! Grote complimenten en veel dank aan het hele team (Emma, Jaron, Thijm, Luuk, Kuno, Patrick, Margo, Sieb, Thomas, Bas en Sylvan) voor weer een mooi seizoen!

Meer over U14-1…