BC Agathos

Barons U14-2 – Agathos U14-1, 50 – 58

De heenwedstrijd was een makkie voor Agathos (92-34) en er was, ondanks waarschuwingen van de coaches, duidelijk sprake van onderschatting. De warming-up was rommelig en ongeconcentreerd en dat zette zich door in de wedstrijd. Na 5 minuten was het 14-7 voor Barons: tijd voor een time-out en wissels. In het tweede kwart werd langzaam duidelijk dat er toch gewerkt moest worden en met knokken werd een 25-27 voorsprong bij rust gehaald. Na rust drong het beter door dat er wat moest gebeuren en kwam er meer vechtlust in de ploeg en zo kon Agathos uitlopen tot 34-42. Ook in het vierde kwart moest Agathos het hebben van hard werken. Mooi werd het niet, maar de ploeg verdient wel complimenten over de inzet in de tweede helft. Het kan ook niet altijd mooi zijn, daarom is het goed dat met hard werken de punten toch mee naar Raamsdonksveer gingen: 50-58.

Meer over U14-1…