BC Agathos

Agathos U14-1 – Vossenberg U14-2 72-62

Dé kraker voor de U14-1: bij winst bijna kampioen en bij verlies was de tegenstander kampioen. Het begin was wat gehaast en na een 1-0 voorsprong sloeg Vossenberg meteen een gat: 3-14. Na een time-out en een dubbele wissel, herpakte Agathos zich en knokte het zich net voor het einde van het eerste kwart zelfs op voorsprong: 19-18. In het tweede kwart golfde het spel op en neer en waren de teams gelijkwaardig. Beide knokten voor wat ze waard waren: 31-31 was een terechte ruststand. Na rust werd Agathos iets sterker en wist uit te lopen naar 52-42, maar Vossenberg deed nog wat terug: 52-45 met nog 10 minuten te gaan. De spanning nam toe en de voorsprong liep terug: met nog 4 minuten op de klok stond het 64-59. Een time-out, opladen en álles geven: dat werkte en in de laatste minuten werd de voorsprong weer uitgebouwd en werd met keihard knokken de overwinning binnengehaald: 72-62 en de vlaggen van het uitpubliek konden weer in de tas! Grote complimenten voor deze teamprestatie! Volgende week uit naar Simple Dribble, waar bij winst het kampioenschap kan worden veiliggesteld.

Meer over U14-1…