BC Agathos

Agathos U14-1 – Simple Dribble U14-1 90-38

Vooraf werd gedacht dat Simple Dribble wel eens een pittige tegenstander zou kunnen worden. In het eerste kwart zat er nog wat spanning in het team en was Agathos wat slordig in de afronding: 15-11 na 10 minuten. In het tweede kwart gooide Agathos alle schroom van zich af en wist de scores nu wel te maken en kwam met een 21-0(!) run tot 36-11. Luuk hield de boel achterin weer goed dicht en bij rust stond al 48-18 op het bord. In de tweede helft ging Agathos goed door. Kuno speelde een sterke wedstrijd en wist dit te bekronen met een paar mooie scores. Thijm pakte lekker veel rebounds en ook Patrick liet met een fijne score zien wat hij kan. Aanvallend pakten Sieb, Sylvan en Thomas hun puntjes weer mee, en Emma en Jaron lieten weer zien goed te kunnen schieten. Nadat Jaron in de vorige wedstrijd al een dikke driepunter liet noteren, wist Emma er vandaag twee te maken. Zo liep Agathos (via 71-28 na het 3e kwart) uit naar een verdiende 90-38 overwinning en klom daarmee naar de 2e plaats en heeft het alles nog in eigen hand.

Meer over U14-1…