BC Agathos

Agathos U14-1 – High Five U14-3  52-66

Na de vorige wedstrijd tegen High Five had Agathos het gevoel dat er meer in zat, dus we gingen vol vertrouwen deze wedstrijd tegemoet. We begonnen sterk en gaven weinig weg. High Five liep wel uit tot 11-19, maar nog in het eerste kwart kwamen we terug tot 20-23. Het tweede kwart was, mede door een blessure van Emma, iets minder en lieten we High Five uitlopen tot 28-38. Na rust zetten we meer druk. Achterin hielden Patrick, Bas en Thijm de boel dicht en voorin schoten Sylvan (18 punten), Jaron (15p) en Sieb met scherp. Zo wisten we terug te komen tot 39-42. In het laatste kwart maakte de lengte bij High Five het verschil. Zij pakten vooral aanvallend veel rebounds, wat we niet meer konden goedmaken, ondanks de terugkeer van Emma. Met een eindstand van 52-66 kunnen we wel terugkijken op een goede wedstrijd. Over 2 weken krijgen we de Langstraat Shooters op bezoek en gaan we weer vol voor de overwinning.

Meer over U14-1…