BC Agathos

Agathos U14-1 – Blauw-Wit U14-3 65-52

Agathos vloog uit de startblokken en binnen 3 minuten stond al 13-0 op het bord. De buit leek al binnen, maar niets was minder waar. Na een Time-out en een aanvallende wissel van de gasten, kwam Blauw-Wit in no-time terug en kwam het zelfs op een 13-14 voorsprong. Na het eerste kwart leidde Agathos wel, met 17-16. Het tweede kwart ging gelijk op, met mooie aanvallen aan beide kanten. Agathos bleef voor staan, maar kon niet weglopen: 33-31 bij rust. Het derde kwart gaf hetzelfde beeld: een gelijkwaardige wedstrijd, met Agathos steeds net met een kleine voorsprong en na kwart 3 was de stand 49-43: nog 10 minuten aan de bak dus. In het laatste kwart werd het wéér spannend. Blauw-Wit kwam terug tot 51-50. Een time-out was nodig en de boel werd nog eens op scherp gezet. Met een sterke eindsprint haalde Agathos de punten binnen: 65-52. Luuk, Bas en Margo verdedigden als vanouds en pakten vele rebounds en ook Patrick en Kuno vochten voor wat ze waard waren. De punten kwamen van Emma (31), Sylvan (17), Jaron (13) en Thijm (4).

Meer over U14-1…