BC Agathos

Vossenberg U12-1 – Agathos U12-1 19-74

Agathos had vijf wedstrijden achter elkaar verloren en die reeks kon afgelopen vrijdag tegen hekkensluiter en het nog puntloze Vossenberg worden doorbroken. Zeker na de zeer goede wedstrijd tegen Biks Shots, die pas in het laatste kwart werd verloren (40-55), moest dat geen probleem zijn. Agathos, gecoacht door Julia Zagers, startte sterk en nam direct het heft in handen met een snelle score van de latere uitblinkster en topscorer Suzette (totaal 14 punten, waaronder twee driepunters). Via 2-11 liep Agathos vervolgens uit naar 4-26 en een comfortabele ruststand van 8-33. In het begin van de tweede helft zette Floris met twee scores de toon voort. Halverwege de tweede helft was het verschil al opgelopen tot 50 punten. Luc tekende voor de eindstand van 19-74: een dik verdiende overwinning voor Agathos dat komende zaterdag haar laatste wedstrijd speelt, thuis tegen BC Langstraat Shooters. Voor Agathos kwamen alle spelers tot scoren: Suzette 14, Lucas 8, Luc 8, Guy 11, Bart 2, Danielle, Nick 13, Floris 12 en Tessa 4.

Meer over U12-1…