BC Agathos

Goba U12-1 – Agathos U12-1 97-31

U12 moest aantreden tegen het nog ongeslagen Goba. Agathos miste Tessa en Danielle en daardoor maakte Tess en Nova hun debuut. Beiden speelde een erg verdienstelijke wedstrijd. Tot halverwege de eerste helft kon Agathos redelijk bijbenen met scores van Guy, topscorer met 12 punten en Nick 7 punten. Tussenstand 17-7. Maar daarna liep de thuisploeg langzaam weg door flitsend samenspel. In de rust werd afgesproken dat Goba niet de magische 100 punten grens mocht halen en dat wij onze  score zouden verdubbelen, hetgeen geschiedde: eindstand 97-31, waarbij Agathos in de tweede helft nog een aantal prima aanvallen liet zien. Komend weekend speelt U12 de laatste competitiewedstrijd, tegen hekkensluiter Giants.

Meer over U12-1…