BC Agathos

Agathos U12 – Langstraat Shooters U12 38-42

U12 speelde afgelopen zaterdag haar laatste competitiewedstrijd tegen Langstaat Shooters. Net als in de heenwedstrijd waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Agathos, dat Danielle moest missen, behield meestal een marginale voorsprong en via 5-3, 11-11 en15-17 was de ruststand 22-21 in het voordeel van Agathos. Met Tessa (topscoorster met 11 punten) en Floris (8 pt) was Agathos sterk onder het bord. Daarnaast liet Lucas een fraaie driepunter noteren. In de tweede helft hetzelfde spelbeeld, waarbij Agathos soms iets te slordig was in de passing en verdediging. Halverwege de tweede helft wisten de gasten en klein gaatje te slaan en een voorsprong te nemen van 29-34. In de voorlaatste periode speelde Agathos iets te gehaast en had pech met de afronding en schotpogingen. Luc speelde zichzelf een paar keer prima vrij met een mooi actie mag zijn schot afketsen op de ring. Hetzelfde gold voor Bart die zijn harde werken eveneens niet zag beloond in een score.  Bij het ingaan van de laatste periode bedroeg de achterstand 34-42 en hoopte Agathos op een wonder en gaf werkelijk alles. Maar ondanks het druk zetten kwamen alleen Suzette en Floris tot een score. Eindstand 38-42. Een prima resultaat tegen het veel hoger geklasseerde Langstraat Shooters.

Meer over U12-1…