BC Agathos

Agathos U12 – Goba U12 25-48

De allerjongsten van Agathos beleefden opnieuw een slechte middag en verloor voor de tweede maal op rij in eigen huis. Ditmaal was Goba uit Gorinchem de tegenstander. Vanaf de sprongbal liep Agathos achter de feiten aan en zowel aanvallend als verdedigend liep het niet, waardoor de spelers onderling op elkaar begonnen te mopperen en probeerde met individuele acties scores te forceren in plaats van de vrije medespeler te zoeken. Zodoende werd Floris te weinig aangespeeld. Al bij rust was het 7-23 in het voordeel van de gasten. Coach Julia hamerde op beter verdedigen en samenspel. In de tweede helft werden de taken door Agathos veel beter uitgevoerd en werd er eindelijk strijd en vechtlust getoond, waardoor in de tweede helft, 3 van de 4 periodes werden gewonnen en over de gehele helft, slechts net werd verloren: eindstand 25-48. Guy en Nick waren topscoorder, beide met 6 punten. De komende weken kan Agathos hard trainen en werken aan het herstel, want de volgende wedstrijd is pas op zondag 10 februari in Bergen op Zoom tegen Giants.

Meer over U12-1…