BC Agathos

Agathos U12-1 – WBB Giants U12-1 55-44

Het beste tot het laatst bewaren was het motto voor u12 afgelopen zaterdag in het duel tegen Giants, waarin Agathos verreweg haar beste wedstrijd van het seizoen speelde. De beide coaches Julia en Ruud hadden de spelers de opdracht gegeven meteen vanaf het begin de toon te zetten en de tegenstander het gevoel te geven dat er vandaag niets te halen viel. En dat lukte door een score van Luc direct na de sprongbal. Halverwege de eerste helft had Agathos al een gat geslagen van 23-8. In het begin van de tweede helft leek Giants even terug te komen in de wedstrijd, maar door 8 punten op rij van uitblinker Suzette (11 punten) vergrootte Agathos de voorsprong tot maximaal 20 punten. Eindstand werd 55-44. Scores: Suzette 11, Lucas 9, Guy 9, Nick 8, Luc 6 , Floris 6, Bart 4, Danielle 2. Tess en Nova, die vorige week debuteerden, kwamen niet tot scoren, maar hadden wel een belangrijk aandeel door veel assists te geven.

Meer over U12-1…